KeLuArGa Ku SaYaNg....

By: KeLuArGA Ku SaYaNg

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 g McDonalds Padang Pahlawan Megamall...

 
 
 
View all 6 photos...
sabtu petang ...rose baru balik dari kerja sampai rumah dalam kul 3.30ptg cam tu. lepas amik budak2 dari umah mak..Mula la yg 'si kakak' tanya rose(mamanya) "MA, JOM G LAUT...." ha? laut? biar betul anak rose nih.. nih mesti kerja papa dia selalu bawak anak g jalan2 kat laut. rumah rose dekat ngan crystal bay, alai. so, no wonder la bleh g laut hari2... then, tanpa berlengah,rose pun col husband minta dia balik dari opis nak bawak anak g jalan2.. lepas siapkan kedua-dua tuan putrit tu, rose pun g keluar bawak budak2 nih ke KLEBANG.. suka la budak2 ni dapat tgk permandangan laut kat sana. erm, lepas balik dari KLEBANG, perut lapar la pulak. heheh.. singgah la McDonald kat taman pahlawan Megamall tu. Apalagi bukan main seronok la budak2 tu.. sbb dalam McDonald tu ada tempat permainan... pe lagi, bukan anak je main .. mama dia pun join venture..heheh, sib baik budak selia x de .. mana le tau kan.. heheh malu aku...


Thursday, 7-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
birthday Party...<Syasya & Syazlin>....

 
 
 
View all 6 photos...
hi..actually masa cuti raya cine aritu.. rose n husband da deside nak wat birthday kakak n adik kat KFC Mahkota Parade.. Actually, birthday kakak 07/01 ..husband rose 10/01 dan yg si adik 23/01. Tu yang nak buat sekali. Lagi senang..So, arrangement pun dilakukan untuk 2 putri rose ni. Yang papa setup bahagian tetamu..dari family hingga ke kawan2. Rose pulak setup kan Kameramen, n set party kat KFC tu. Mula2 husband nak uruskan..tapi bila bab makanan ni dia pening skit.. so, husband amik keputusan untuk setup tetamu saja. Then, Jeng..geng..jeng. Hari yg dinanti pun tiba. ApA lagi bukan main seronok la 2 putri rose tu.. lebih2 lagi dapat jumpa kawan2 sebaya diorg... so, majlis bermula dalam kul 11.30 dan berakhir kul 2.00 cam tu. wah..penat sungguh. ni kalau wat kat umah lum tentu abis kemas. sib baik terpikir nak wat kat Kfc jer.


Wednesday, 2-Jan-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 31-Oct-2007 08:51 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 13/10/2007

Pagi raye..rumah mak rose
Putri2 ku.. Syasya & Syazlin
Ala cayang adik nie....
View all 8 photos...
Nielah pic anak beranak rose... tahun ni rose & family beraya sederhana jer.. dan tema rose tahun nie mesrilah sedondon ngan suami dan anak2.. seronok raye tahun ni. kakak dah pandai mintak itu,ini.. dan yg adik pulak.. kalau kasi.. nak jer (cuba teka apa tu? )apa lagi kalau bukan kuih raye.. dan duit raye. itula budak2. tahun ni rose beraya di rumah family rose.. malam raye dah ada sana. selalu nye malam raya kat taman rose mmg selalu buat 'takbir raya'.. so kira seronok la malam tu dah takbir bersama2....maybe next year, beraya kat umah mak mertua pulak.. ok, jom tgk pic...


Thursday, 16-Aug-2007 02:21 Email | Share | | Bookmark
sambung..My Biodata...

Ni la hubby i.. so sweet...
Putri Pertama - Syasya Nur Azzyyati
Putri Kedua - Syazlin Nur Allyysha
hello.. bertemu lagi dalam rancangan.. eh..eh.. mcm host la pulak..hihikk. ok. Nama saya yg sebenar2 nyer adalah ROSLIZAWATI BINTI MUHAMAD KARIM. umur..ehemm....(nak cakap ke idak ni.)...ermm.. 23. (muda lagi..ahaks.. ) sudah berumah yg ada tangga.hihikk.. dan memenuhi syarat seorg isteri yg telah melahirkan 2 zuriat suami dan kedua2 nya puteri.. (yeye..bleh tolong mama buat kerja dapur...) yang kakak sudah berumur 1 tahun 7 bulan.. dan yg si kecik 6 bulan... (setahun 1 tu..jgn mara aaaa..... aktif tau) Errmm... ttg papa nya pulak.. berumur 30 tahun..(tua dah tapi masih power gitu ..ahaks... )


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net